Biografia


Herkkyyttä, läsnäoloa ja lämpöä. Näitä tunnetiloja artisti ja musiikintekijä Eereka haluaa välittää musiikillaan. Eerekan musiikillinen maailma vaeltelee popin, folkin sekä laulaja-lauluntekijäperinteen maisemissa. Artistin lauluihin tallentuu välähdyksiä elämän valoisista hetkistä sekä varjopuolista kaikkine sävyineen. Laulujen keskiössä olevat tarinat kuljettavat mukanaan ja kutsuvat tulkitsemaan tekstiä kuulijan kokemusmaailmasta käsin. Eerekalle on tärkeää, että musiikissa on tilaa hengittää ja tuntea.

Kevät 2023 huipentuu Eerekan Vuodenaikoja- nimisen EP-levyn julkaisuun. Vuodenajat ovat Sallassa kasvaneelle, nykyään oululaiselle Eerekalle rakas inspiraation lähde. Singlejulkaisut Heinäkuu ja Ensilumi ovat ihastuttaneet kuulijoita radioaalloilla, mm. Yle Suomen taajuuksilla sekä aiemmin mainittu myös Spotifyn editorial-soittolistalla.

Eereka on aktiivinen keikkailija, joka on ehtinyt kiertää useita eri tapahtumia ja keikkalavoja. Eerekan vahvuuksiksi on kuvattu vahvaa lauluääntä, lämmintä läsnäoloa sekä koskettavaa tarinankerrontaa: "Eerekalla on voima koskettaa laulullaan ja läsnäolollaan ihmisiä."

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita